Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Familiemediator Grietje Verkleij

  Grietje Verkleij is MfN Registermediator en als familiemediator geregistreerd bij de Raad voor Rechtsbijstand. Daarnaast is ze gespecialiseerd in Ouder – Kind mediation.

  Sinds april 2016 is ze werkzaam bij Laarakker Mediaton en vanaf 2020 bij Rutten & Laarakker Mediation als familiemediator. Daarnaast werkt ze ook zelfstandig in de regio’s Oss en Tiel onder de naam Verkleij Mediation.

  Ze heeft jarenlang gewerkt in de jeugdzorg, (medisch) maatschappelijk werk en de ouderenzorg en heeft ruime ervaring bij het begeleiden van gezinnen tijdens ingrijpende gebeurtenissen in hun leven.

  Familiemediator Grietje Verkleij

  Ouders versterken

  Verkleij: “Ouders weten zelf het beste wat zij nodig hebben. Ik help ouders om de behoefte van hun kinderen te ontdekken en dit toe te passen in het ouderschapsplan”.

  Grietje Verkleij richt zich op het versterken van ouders en het (terug)zetten in hun eigen kracht. Door orde te scheppen in de verschillende facetten van een scheiding (woning, financiën en juridisch scheidingstraject) helpt zij om de juiste afspraken te maken en/of beslissingen te nemen. Dit alles met een open, neutrale en onpartijdige houding.

  Positief ouderschap

  Verkleij: “Voor mij is het belangrijk dat mensen sterker worden door een mediationtraject. Ik geef aan ouders inzichten en vaardigheden, zodat ze na de scheiding op eigen kracht en op een positieve manier als ouders verder kunnen.”

  Lees meer over Echtscheiding Nijmegen

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!