Whatsapp
Fly Form

  Gratis kennismaken?

  Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!

  Kennis maken

  Mediator Nijmegen-Noord / De Oversteek

  Mediator in De Oversteek Nijmegen voor hulp bij echtscheiding

  Heb jij en je partner besloten om uit elkaar te gaan en kun je daar de hulp van een mediator in Nijmegen-Noord bij gebruiken? Jullie kunnen dan terecht bij Echtscheiding Nijmegen. Wij hebben ruim 10 jaar ervaring als scheidingsmediator in De Oversteek Nijmegen en bieden professionele begeleiding en advies. Ben je benieuwd naar wat we voor jullie kunnen betekenen? Lees verder of maak direct een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met jullie mediator in Nijmegen-Noord.

  Wat is mediation?

  Stellen kiezen liever niet voor dure advocaten, maar voor mediation als ze officieel willen scheiden. Bij mediation maak je samen afspraken over de afwikkeling van je relatie waar jullie beiden achter staan. De gesprekken staan onder leiding van de scheidingsmediator in De Oversteek Nijmegen. In plaats van twee (dure) advocaten heb je dus maar één mediator nodig. Het resultaat is minder kosten, korte lijnen en goede communicatie en daarmee vaak ook een vlottere scheiding.

  Kennismakingsgesprek nu ook mogelijk bij jou thuis!

  Scheidingsmediator Nijmegen-Noord: speciale aandacht voor kinderen

  Kinderen zijn vaak de dupe wanneer papa en mama uit elkaar gaan. Mediation is dan de meest gunstige oplossing voor kinderen, omdat goede communicatie tijdens en na de scheiding zeer belangrijk is. Onze scheidingsmediator is gespecialiseerd in echtscheidingen met kinderen. Die belangrijke kennis delen we met iedereen in onze blogs en brengen we uiteraard in de praktijk als mediator in Nijmegen-Noord. Wij werken aan de hand van een zelf ontwikkeld format dat leidt tot een kindvriendelijk ouderschapsplan. Daarvoor voeren we ook kindgesprekken waarin zij alle kans krijgen om hun vragen en zorgen te delen met de mediator in Nijmegen-Noord.

  Echtscheiding mediation Nijmegen Noord - Hoe om te gaan met de kinderen

  Echtscheiding bemiddeling Nijmegen Noord regeling voor woning

  Waar wonen na de scheiding?

  Waar gaan jullie wonen nadat jullie uit elkaar gegaan zijn? Gaan jullie je woning bijvoorbeeld verkopen, of blijft één van jullie er wonen? Wij hebben goed contact met een hypotheekadviseur en hebben een groot netwerk van professionals opgebouwd. Op woongebied kunnen we jullie dus ook altijd ondersteunen. Wil één van jullie woonruimte gaan huren en kom je dan bijvoorbeeld in aanmerking voor urgentie? Wij helpen je met de aanvraag.

  Professionele hulp van mediator bij scheiden

  Met de hulp van je mediator in Nijmegen-Noord kun je rekenen op professionele begeleiding en advies door Renate Bollen en Marc Rutten. Mediation in Nijmegen-Noord door Renate en Marc betekent onder andere:

  • Ruime ervaring als mediator bij scheiden in De Oversteek- Nijmegen
  • Ook bereikbaar in de avonden en weekenden
  • Hulp binnen een week, geen wachtlijst
  • Specialisatie in echtscheiding waarbij kinderen betrokken zijn
  • Begeleiding tijdens het gehele scheidingstraject, met een eigen advocaat die de echtscheiding verzorgt

  mediation nijmegen noord - scheiden

  Vrijblijvend kennismakingsgesprek met mediator in Nijmegen-Noord

  Schakel de hulp in van onze mediator in Nijmegen-Noord ofwel De Oversteek. Maak een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek met Echtscheiding Nijmegen. Vul hiervoor op de site het contactformulier in, bel 06 – 15 95 57 64 of stuur een mail naar info@echtscheidingnijmegen.nl.

  Fly Form

   Gratis kennismaken?

   Laat je gegevens achter, dan nemen we binnen 12 uur contact met je op!